La Kora i el Griot presentació virtual a l’Ateneu Terrassenc

El dijous, 22 d’abril, a les set de la tarda hem pogut veure pel canal de YouTube de l’Ateneu el vídeo del llibre: LA KORA I EL GRIOT. Viatge a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso. Ha anat a càrrec de Nuria Crespo, autora de l’epíleg, Enric Soler, editor, Conxita Tarruell, autora del llibre i Rosa Pi, autora dels contes. Aquest llibre el componen els relats dels viatges que va fer l’autora a Benín i a Burkina Faso entre el 2017 i el 2019. Amb la seva amiga Rosa, emprenen aquestes rutes per endinsar-se a l’Àfrica negra i connectar amb la seva terra i la seva gent. “Espero que amb aquest llibre pugui donar un bon testimoni d’aquests països força desconeguts però que val la pena conèixer. Benín i Burkina Faso m’han connectat amb l’energia de la terra africana”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s