A l’Espai Àgora amb LA KORA I EL GRIOT 5-5-21

A l’Espai Àgora de Sabadell, el dimecres 5 de Maig s’ha presentat el darrer llibre de la Conxita Tarruell “ LA KORA I EL GRIOT “. Ha iniciat l’acte l’Enric Soler, editor de Tushita edicions, que ha parlat de la literatura de viatges, comentant que la Conxita  és de les autores que més llibres de viatges ha publicat en català. Tot seguit la Núria Crespo, autora de l’epíleg,  ha desvelat el significat del títol i ha recordat els periodistes assassinats a Burkina Faso. A continuació l’autora acompanyada de la Rosa Pi, autora dels dos contes inclosos en el llibre,  han passat  una selecció de les fotografies dels seus viatges per aquests països, a la vegada que explicaven petites anècdotes ocorregudes durant la ruta. La presentació ha conclòs amb una fantàstica actuació de la  coral  lubilo  dirigida per Marc Alguersuari,  que han interpretat cançons africanes amb la participació final del  públic assistent. Aquesta activitat ha  estat possible gràcies a la bona acollida de Maria Antonia Cabestany, responsable de L’ESPAI ÀGORA, que l’ha organitzat amb entusiasme.

Reportatge fotogràfic d’Esteve Barnola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s