Pangea, un lloc únic per presentar llibres de viatges

El dia 30 de juliol hem fet la presentació dels dos darrers llibres de la Conxita Tarruell,  TOTOPOS MOLE Y MEZCAL i LA KORA I EL GRIOT.  Gràcies a la col·laboració de  Pangea, una agència de viatges singular situat a l’antic club Coliseum de Barcelona. 

S’ha iniciat l’acte amb la presentació per part de la Núria Crespo, a continuació l’actor sabadellenc Josep Maria Roviralta ha fet unes lectures de la versió en castellà de TOTOPOS, MOLE Y MEZCAL que ha donat vida al llibre, acompanyats d’imatges de Mèxic i Guatemala. Tot seguit la Conxita Tarruell i la Rosa Pi han comentat les experiències dels viatges.

S’ha continuat amb la projecció d’imatges de Burkina i Benín acompanyat de nou de la lectura d’un fragment del llibre LA KORA I EL GRIOT i d’un conte de la Rosa Pi,  que ens ha submergit al continent africà.

En fí, una jornada per recordar, que ha estat seguida  per un públic atent  i participatiu, vibrant amb les lectures de l‘ actor Josep Maria Roviralta i les imatges dels viatges de Mèxic, Guatemala, Benín i Burkina Faso. 

Agraïments al fotògraf Esteve Barnola i alguns assistents a l’acte que han cedit les seves imatges.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s