del Pallars Sobirà ens traslladem al cor de l’Àfrica negra

Estem molt agraïdes de l’acollida que ens ha donat el Rosendo Manrique de la Biblioteca bibliosort.cat. La presentació ha estat realitzada a la sala de plens de l’Ajuntament de Sort el dijous 5 d’agost. Manrique ha obert l’acte i  ha publicat aquest crònica tan detallada:

La música dels instruments tradicionals i les imatges de Benín i Burkina Faso han fet aquesta tarda que els veïns i visitants del Pallars Sobirà es traslladessin al cor de l’Àfrica negra amb motiu de la presentació del darrer llibre de l’escriptora Conxita TarruellLa Kora i el Griot: viatge a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso, publicat per Tushita Edicions.

La Kora i el Griot és el novè llibre de viatges de Conxita Tarruell, que s’endinsa de nou en el continent africà després d’haver visitat, en títols anteriors, països com el Senegal, Gàmbia o Etiòpia, a més d’altres continents com ara Àsia i l’Amèrica del Sud. La seva escriptura vivaç i detallista de les experiències viscudes es complementa a la perfecció amb els relats de ficció de Rosa Pi Masvidal @rosapimasvidal, que amb els seus contes ens permet posar-nos en la pell dels habitants d’aquests països i compartir la seva experiència vital en primera persona.

L’escriptura durant el confinament de La Kora i el Griot va ser de molta ajuda a l’autora durant el confinament, atès que li va permetre adquirir rutines de treball adequades en aquell moment, i ara mateix es troba ja tancant el que serà el seu proper llibre, ambientat a l’Indoxina; no obstant, la Conxita i la Rosa acaben d’arribar de l’Uzbekistan, on han trobat inspiració per nous relats i dietaris de viatges.

També ens han acompanyat en la presentació Núria Puig i Miracle Sala i Farré, que al seu torn acaba de publicar el llibre de relats Piscolabis, i que s’han fet càrrec de presentar les autores i llegir diversos fragments dels relats dels viatges i contes de Rosa Pi inclosos a La Kora i el Griot ampliant així el sentit de les imatges que hem pogut veure projectades.

Si voleu més informació, us convidem a visitar la pàgina web i xarxes socials de l’autora

instagram: @conxiteia
facebook: conxitatarruell

youtube: ConxitaTarruell
twitter: conxitallonch

linkedin: ConxitaTarruell
web: https://conxitat.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s