El Centre d’Art i Natura a Farrera ha acollit les autores del llibre: LA KORA I EL GRIOT

A la presentació del llibre LA KORA I EL GRIOT a Farrera, el 4 d’agost, ha  obert l’acte Lluís Llobet, director del Centre d’Art i Natura.   Núria Puig. amiga i col·laboradora, ha parlat sobre les autores  i el llibre.  Miracle Sala i Farré, escriptora, ha llegit fragments sobre  el Viatge a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso. acompanyades d’imatges que comentaven Conxita Tarruell,  autora del llibre i  Rosa Pi,  que ha escrit dos contes. El públic ha estat nombrós i en acabar ha participat en un col·loqui enriquidor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s