Conversem sobre Benín i Burkina al Crec

El dijous 16 de desembre hem fet una xerrada al Crec del carrer del Sol de Sabadell sobre el llibre La Kora i el Griot. Ha obert l’acte Quim Carné, regidor de Junts. Tot seguit l’autora ha parlat de com va començar a escriure. La Rosa Pi ens ha explicat com li ha sorgit la passió pels contes. Ens hem traslladat per mitjà d’imatges per aquestes terres africanes, acompanyat de lectures de petits fragments interpretats pel Quim. Tot això ha motivat al públic a participar en un diàleg comunicant les diverses experiències. Ha estat una trobada enriquidora amb tot el que hem compartit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s