Vetllada literària musical Cafeart d’Olot. Llibre: La Kora i el Griot

El dijous 20 de gener, hem participat en una xerrada sobre Benín i Burkina Faso al Cafeart Fontanella XII. Ha presentat l’acte la poeta Carrie Dorca amb lectures del llibre. L’autora Conxita Tarruell i Rosa Pi que ha escrit dos contes, han parlat de les experiències viscudes acompanyat d’imatges. Joan Claret ha amenitzat la xerrada amb música africana. Els assistents han manifestat que s’han sentit molt propers amb tot el que han vist i escoltat dels viatges.

One comment

  1. Una vetllada deliciosa. Em vaig sentir molt bé i em vàreu encomanar les ganes de viatjar i descobrir aquest món africà, molt desconegut per mi. Gràcies Conxita i Rosa. Gràcies Joan per acompanyar-nos amb les cançons africanes. Gràcies Rosa i Joan per drixar-nos l’espai del cafè i gràcies a les persones que van venir a escoltar-nos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s