Experiències pel sud-est asiàtic a Ulyssus Girona 29-6-22

Èxit d’afluència del públic gironí que va omplir l’espai  reservat a la presentació del llibre Les veus del Mekong. Embolcallats per milers de llibres de viatges, va obrir l’acte el Josep Maria de la llibreria Ulyssus. L’editor del llibre Enric Soler va fer la presentació  i les autores Conxita Tarruell i Rosa Pi van explicar amb vehemència les experiències viscudes a la península d’Indoxina amb fotografies molt representatives de la cultura d’aquests països. Es va llegir un fragment d’un dels cinc contes que inclou el llibre. Gràcies als organitzadors i a tots els assistents.

Reportatge fotogràfic de Núria Puig, Dolors Casanovas i Salut Martí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s