Les veus del Mekong s’han escoltat amb atenció a Rubí

Avui  dimecres 14 de  setembre,  a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, ha tingut lloc  la presentació del  darrer llibre de viatges de la Conxita Tarruell “Las veus del Mekong” que ha comptat amb la presencia de l’autora i de la Rosa Pi, que ha escrit cinc  contes. L’acte ha anat  a càrrec de la Núria Crespo que ens ha introduït en la importància del riu Mekong  omnipresent al cicle de vida i mort dels més de setanta milions de persones que habiten a les seves riberes. Les autores han projectat una selecció de fotografies del seus viatges per la península d’Indoxina. La Núria Puig ha llegit un fragment d’un  conte que ha deixat als assistents  embadalits i amb la incògnita de saber com acaba.  Hi  ha hagut una bona concurrència de públic amb intercanvi d’experiències. Moltes gràcies a tothom!

4 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s