Article Teresa Costa Gramunt. Eix Diari. Les Veus del Mekong

Conxita Tarruell i Llonch és una escriptora viatgera, o, si es vol dir d’una altra forma: una viatgera que escriu, que és com viatjar dues vegades. La Conxita ha fet aquests viatges al sud-oest asiàtic entre els anys 2018-2019 amb la Rosa i la Dolors. Rosa Pi és qui ha escrit el pròleg de Les veus del Mekong, i té un protagonisme especial en el llibre, ja que en la publicació s’inclouen cinc contes seus inspirats en les particularitats de cada lloc visitat, en respiren l’atmosfera. L’epíleg el signa Núria Crespo, que acaba el seu text expressant el seu desig de continuar viatjant.

Us comparteixo l’article de l’escriptora i periodista  Teresa Costa-Gramunt del llibre: Les veus del Mekong. Quan l’he llegit he sentit que ha captat plenament el que vull transmetre en el  llibre. Espero que us agradi. Aquí teniu l’enllaç:

https://www.eixdiari.cat/opinio/doc/103245/les-veus-del-mekong.html

2 comments

  1. En llegir l’article de la Teresa Costa-Gramunt, m’ha arribat a fons tot el que explica. Tant sobre l’autora, el llibre, els viatges, l’epíleg, la meva contribució el pròleg i els contes. I he gaudit en delit la seva experiència a Tailàndia. Moltes grácies per aquest article tan valuós i enriquidor.
    Rosa Pi Masvidal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s