Xerrada a Vilanova i la Geltrú del llibre Les veus del Mekong

La sala d’actes del Foment Vilanoví va acollir el dijous 22 de setembre un púbic majoritàriament femení, que va despertar interès, generar il·lusions, caliu i ganes de viatjar. Vam tenir el goig de que ens acompanyés l’escriptora local Teresa Costa-Gramunt, que va parlar de l’article que va escriure a l’Eix diari sobre el llibre Les veus del Mekong. El Joan Ferré, amic vilanoví, va llegir fragments i contes que a ell li havien impactat. Contents de com va anar l’acte vàrem acabar celebrant i brindant amb una copa de cava.

2 comments

  1. Una presentació entranyable, amb una mirada molt acurada per part de la Teresa Costa-Gramunt i un regal de fragments curiosament seleccionats per part de Joan Ferrer. Tot plegat amb la culminació d’un conte de la Rosa, quina meravella tot plegat. Aquest tipus d’actes nodreixen l’ànima i conviden a continuar gaudint d’això tan bonic que ens han regalat, la VIDA!
    Gràcies per fer-ho possible!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s