Coneguem el món. Indoxina  21-10-2022

Gran afluència de públic viatger a la xerrada sobre Les Veus del Mekong a la Biblioteca Can Fabra. La Nàdia de Coneguem el món ha introduït l’acte. Les autores Conxita i Rosa han explicat les seves experiències dels viatges que vam fer pel sud-est asiàtic durant els anys 2018 i 2019, acompanyats d’imatges. La Patricia Yeoward autora de la fotografia de la coberta del llibre, ha realitzat el reportatge fotogràfic de la jornada junt amb el Jordi de Coneguem el món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s