A la llibreria Altaïr compartim experiències dels nostres viatges

El dijous 27  d’octubre a la llibreria  Altaïr de Barcelona, especialitzada en temes de viatges, l’Enric Soler editor de Tushita ha  parlat dels llibres de Conxita Tarruell publicats a la seva editorial sobre Senegal i Gambia, Mèxic i Guatemala, Benín i Burkina Faso. Tot seguit l’autora ha parlat d’altres llibres publicats amb Pagès editors sobre els viatges d’ Etiòpia, Cuba, Chicago, Xina i Sud-àfrica.

El tema central de la xerrada ha estat el llibre Les veus del Mekong  constituït per cinc relats  de Conxita Tarruell i cinc contes de Rosa Pi, dels viatges a Vietnam, Laos, Angkor, Bangkok i Myanmar. Junts hem fet una immersió a Indoxina a través d’imatges. En acabar els assistents han participat compartint les seves experiències i s’han interessat pels llibres. Ha estat enriquidor!

Reportatge fotogràfic Montse Grau i Marc Cerrudo

https://www.altair.es/cat/noticias/presentacio-les-veus-del-mekong-tushita_610

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s