BAULES. Cartes Generacionals. David Pagès 

El dijous  24 de novembre he presentat a l’escriptor gironí David Pagès i Cassú a la Llar del llibre de Sabadell. És llicenciat en filologia catalana. El seu objectiu —com a docent, escriptor i dinamitzador cultural— ha estat sempre el de contribuir a donar a conèixer els Països Catalans, els seus atributs com a poble i els seus grans homes i dones. Ens vàrem conèixer el juliol de 2022, a l’Escola d’Estiu del Col·legi de Llicenciats, en el curs que vaig  impartir sobre “Connectem l’escriptura amb les emocions”. Quan em va  demanar d’intervenir en la presentació, vaig estar  buscant informació sobre el seu recorregut literari. He quedat admirada de la quantitat de llibres que ha escrit. El fil conductor de Baules és el de fer més propers, a partir d’unes cartes escrites per descendents i estudiosos, persones il·lustres d’arreu de les terres de parla catalana que ens han precedit. Ha estat un acte ben entranyable!

One comment

  1. “Molt content i molt agraït d’haver pogut presentar a Sabadell el meu darrer llibre, “Baules. Cartes generacionals”, a la llibreria La Llar del Llibre, envoltat de persones estimades. L’acte, molt ben conduït per la Conxita Tarruell, ha estat emotiu i entranyable. La Conxita, professora i escriptora, és una gran comunicadora. Ha estat un privilegi haver pogut comptar amb ella.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s