Tertúlia sobre Indoxina a l’ UES

Divendres 21 d’abril  a la Unió Excursionista de Sabadell hem parlat del llibre les Veus del Mekong. Nuria Crespo ha presentat l’acte acompanyat de fotografies relacionades amb el riu Mekong que recorre els cinc països i que dona nom al llibre. Josep Maria Roviralta, actor sabadellenc ha llegit el conte el Búfal de Sapa ambientat  al Vietnam, entre d’altres fragments del llibre “Les veus del Mekong” Les autores del llibre han explicat les experiències dels viatges amb imatges. S’ha creat un ambient de diàleg entranyable.

Reportatge del fotògraf Esteve Barnola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s