Sant Jordi 2023 una diada molt animada

De bon matí hem anat al Palau de la Virreina  a l’esmorzar de Sant Jordi, que sota el paraigua de Barcelona, Ciutat de la Literatura per la UNESCO, organitza l’Ajuntament, a través de l’ICUB. En sortir hem entrat a l’Ateneu Barcelonès per veure la cartellera de l’escola d’escriptura on hi ha els llibres publicats per l’alumnat del 22-23. Hem  tingut la satisfacció de veure la coberta  del nou llibre: Colòmbia i Mèxic, de la terra al cor.  Tot seguit hem anat a Viladecavalls convidats per la biblioteca Pere Calders on hem signat els llibres, amb un ambient festiu. Al migdia hem participat en una tertúlia de Radio Sabadell dirigida per la Karen, amb  autors que ja portem molts Sant Jordi presentant llibres. Hem estat acompanyades del David Vila i del José Antonio Bonilla i s’ha creat una bona empatia entre tots. A la tarda hem anat a signar junt amb l’Assumpta Codina a la parada de la Fundació SID Moskitia en un lloc ben situat  i concorregut. Estem d’aquesta diada tan plena en que el bon temps ens ha acompanyat.

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s