Corte Inglés. Llibre: Viatjar com a transformació personal. 17-10-208

Article de  la presentació  del llibre “VIATJAR COM A TRANSFORMACIÓ PERSONAL”  Una experiència a l’Amèrica Llatina de Conxita Tarruell Llonch

Divendres dia 17 d’octubre de 2008, tarda a dos quarts de vuit, presentació del llibre: “Viatjar com a transformació personal” de Conxita Tarruell, a la sala Àmbit Cultual de El Corte Inglés. En David Rodriguez de El Corte Inglés va obrir l’acte. La presentació la va fer Quim Carné, President de la Joventut de la Faràndula. Presidien la taula:  Conxita Tarruell, l’autora; Quim Carné que va presentar i va fer una lectura d’una part del llibre; i Mércia, la guia afrobrasilera que va acollir a la Conxita a casa seva durant la ruta al Brasil,  va parlar de les costums del país. La polifacètica Conxita, prou coneguda a la sala d’Àmbit Cultural per haver presentat diversos audiovisuals, en aquesta ocasió va presentar el seu primer llibre. Un recull de les seves experiències per diferents països de l’Amèrica llatina i que és una mostra de les vivències per rutes solidàries a l’Equador, Brasil i Perú. La darrera experiència, com a responsable d’un projecte d’intercanvi amb diverses escoles de comunitats rurals, ha estat a Costa Rica. L’acte fou molt concorregut, on un centenar de persones s’interessaren, per detalls de tant diverses cultures, en un llarg torn de preguntes. A la sala també hi eren present  algunes de les persones que havien participat en les rutes i en el projecte de Costa Rica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s