Viatjar com a transformació personal

L’autora ens transmet la seva passió per recórrer món i ens anima a fer un intercanvi intercultural, per aprendre d’altres cultures i maneres de viure. Ens explica la seva vivència intensa i enriquidora de les rutes solidàries a Equador, Brasil i Perú. L’última experiència ha estat a Costa Rica, on hi ha anat com a responsable d’un projecte d’intercanvi amb diverses escoles de comunitats rurals. El llibre fa connectar el lector amb els seus sentiments i a la vegada traslladar-se visualment a llocs on potser mai no anirà. Compartir, conviure i dialogar amb les famílies ha estat per a ella un aprenentatge. Tot el que ha viscut l’ha ajudat a descobrir el valor de les petites coses i a obrir nous horitzons. El que pretén en aquest llibre és que la seva experiència pugui ajudar altres persones perquè cada nou viatge els aporti una transformació personal en la seva vida. Si t’agrada viatjar i conèixer món gaudiràs llegint aquest llibre

Editorial: MediaResponsable i Tarannà
Número de pàgines: 80
Preu: 15€
Compra: Actualment està exhaurit, si el voleu adquirir contacteu amb l’autora conxita.tarruell@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s