FEM CAMÍ A VALÈNCIA PER PRESENTAR ELS NOUS LLIBRES

El dia 28 de juliol hem presentat els dos últims llibres de Conxita Tarruell, TOTOPOS, MOLE I MEZCAL i LA KORA I EL GRIOT. Agraïm a l’ Àngel de la llibreria Patagonia per haver-nos convidat. Ha presentat l’acte, l’amiga Ana Carmen Valero, que ha llegit fragments del llibre de Mèxic i Guatemala, mentre es passaven imatges. A continuació, l’autora del llibre Conxita i Rosa Pi, que ha escrit contes ambientats en els viatges, han compartit les seves experiències acompanyades de fotografies del continent africà. El públic valencià s’ha interessat pels llibres. Ha estat un plaer viatjar a través de la lectura i hem passat una tarda amena i divertida.

EN RUTA A VALENCIA PARA PRESENTAR LOS NUEVOS LIBROS

El día 28 de julio hemos presentado los dos últimos libros de Conxita Tarruell, TOTOPOS, MOLE Y MEZCAL y LA KORA I EL GRIOT. Agradecemos a Ángel de la librería Patagonia por habernos invitado. Ha presentado el acto, la amiga Ana Carmen Valero, que ha leído fragmentos del libro de México y Guatemala, mientras se pasaban imágenes. A continuación, la autora del libro Conxita y Rosa Pi, que ha escrito cuentos ambientados en los viajes, han compartido sus experiencias acompañadas de fotografías del continente africano. El público valenciano se ha interesado por los libros. Ha sido un placer viajar a través de la lectura y hemos pasado una tarde amena y divertida.

2 comments

  1. Fue una tarde especial. El viaje a Benin fue descrito de tal manera que por un momento vivi con ellas sus experiencias. Cuando se pone pasion en lo que haces se transmite y se contagia. Muchas gracias por traernos a Valencia un pedacito de Africa y una reflexion sobre otras formas de vida. Seguid asi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s